Uskomattoman paha pitsa.

Löysin tämän ohjeen ilmeisesti Helsingin Sanomien Kuukausi-liitteestä noin kuukausi sitten. Ohje oli lehdessä nimellä ”Uskomattoman hyvä pitsa”, joten pakkohan sitä oli tehdä pari päivää sitten. Veikkaan, että ohjeen oli tehnyt joku mielenhäiriössä, koska se näytti lähes tältä:

1 iso pitsa pohja
7 dl pinaattia
3 rkl öljyä
2 valkosipulinkynttä
3 janssoninfileetä
3 dl raejuustoa
2 dl mustia oliiveja
mustapippuria

Puolita kalafileet pituussuunnassa. Sekoita pinaatin joukkoon valkosipuli ja puolet oliiviöljystä, mausta mustapippurilla. Pane uuni pellille leivinpaperia, nosta paperille pitsapohja ja levitä sille viherseos. Ripottele pitsapohjan päälle raejuusto ja asettele janssoninfileet säteittäin kuin pyörän puolat. Sirottele pitsalle oliivit ja liruta päälle loput oliiviöljystä. Paista pitsaa 220-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia tai kunnes sen reunat alkavat ruskistua.

pahaa

Osasi olla pahaa, eikä tätä juuri kukaan syönyt. Taisi kyllä lipsahtaa noita janssoneita HIEMAN enemmän kuin oli ohjeessa.. Oli sen verran tyjyä kamaa. Lisäksi alkuperäisessä ohjeessä oli käytetty tuoretta pinaatti, joka olisi pitänyt ryöpätä ja hienontaa. Itse käytin pakastepinaattia, hups. Lisäksi toki pitsapohja ei ollut kaikkein paras. En suosittele tätä ruokaa kenellekään ! Itse tein näitä pitsoja erehdyksessä kaksi, joten saa tulla maistamaan. En kyllä lupaa ruokamyrkyttömyyttä.

Yksi vastaus to “Uskomattoman paha pitsa.”

  1. M Says:

    Täytyy kyllä sanoa, että hieman eksoottisilta raaka-aineilta osa tuon reseptin sisällöstä kuulistaa, mutta ulkonäöllisesti pitsa näyttää runsastäytteiseltä.

    Ruoka ja juoma – Kookas

Jätä kommentti